Ontdek onze vakantie in Australië speciaal op maat uitgestippeld. Tijdens deze privé rondreis met huurwagen in 18 dagen zijn dagelijkse vertrekken mogelijk. Aan de hand van een uitgestippelde route en info bezoekt u Australië op eigen tempo.

Enkele troeven tijdens deze rondreis in Australië

  • Ontdek het andere Melbourne en word ingewijd in street art met een privégids
  • Rij langs de Great Ocean Road
  • Vermijd de platgetreden paden met deze belevingsreis
  • Unieke self drive
  • Bezoek schitterende nationale parken, nog ongekend bij het grote publiek

Ontdek onze vakantie in Australië speciaal op maat uitgestippeld. Tijdens deze privé rondreis met huurwagen in 18 dagen zijn dagelijkse vertrekken mogelijk. Aan de hand van een uitgestippelde route en info bezoekt u Australië op eigen tempo.

Enkele troeven tijdens deze rondreis in Australië

  • Ontdek het andere Melbourne en word ingewijd in street art met een privégids
  • Rij langs de Great Ocean Road
  • Vermijd de platgetreden paden met deze belevingsreis
  • Unieke self drive
  • Bezoek schitterende nationale parken, nog ongekend bij het grote publiek

1/ Brussel – Perth

2/ Aankomst Perth – Fremantle

Privétransfer van de luchthaven naar uw verblijfplaats.

3/ Fremantle – Rottnest Isl – Fremantle (B, L)

Ontdek Rottnest Island in groep: het wordt beschouwd als een van de mooiste eilanden van West-Australië. U vindt er heel gevarieerde landschappen.

4/ Fremantle – Geraldton (B)

Vrije tijd in Fremantle. Liefhebbers van zeevaartgeschiedenis bezoeken het Maritime Museum waar het lot van drie scheepswrakken voor de westkust in beeld gebracht wordt. Pick-up van de huurwagen in Fremantle. U vertrekt naar Geraldton.

5/ Geraldton – Denham (-)

Vandaag rijdt u naar een mythisch park aan de Australische westkust, Shark Bay National Park, één van de grootste zeereservaten ter wereld. Shark Bay is dé plek om de dolfijnen van Monkey Mia te spotten. Daarna rijdt u verder naar Denham.

6/ Denham – Shark Bay – Denham (B, L)

Excursie in kleine groep met Engelstalige gids naar het François Perron National Park. Geniet van een onvergetelijk avontuur per 4x4 en ontdek het spectaculaire François Peron NP. Daarna leert u bij over de cultuur van de aboriginals.

7/ Denham – Kalbarri (B)

U rijdt zuidwaarts naar het Kalbarri National Park en de Murchison-rivier met zijn adembenemende kloven. U kunt er vanop verschillende plaatsen mooie wandelingen maken.

8/ Kalbarri Np (B)

Vandaag kunt u op uw eigen ritme tijd spenderen in het Kalbarri National Park. Ga langs bij het Visitor Center dat u advies kan geven over verschillende wandelingen op maat.

9/ Kalbarri – Pinnacles Desert – Cervantes (B)

Vertrek naar het Nambung National Park en zijn beroemde Pinnacles-woestijn. De woestijn huist honderden bevreemdende kalkgesteenten, tot wel vijf meter hoog. U kunt ook even ontspannen op de mooie stranden van Kangaroo Point en Hangover Bay.

10/ Cervantes – Perth – Melbourne (B)

Uw volgende halte is het Yanchep National Park. Het park is beroemd voor zijn grotten, de plantengroei en de koalakolonies. U rijdt verder naar Perth. Drop-off van de huurwagen in de luchthaven van Perth. Vlucht Perth-Melbourne. Bezoek Melbourne op uw ritme. Bekijk de stad vanop grote hoogte: bovenaan de Eureka Tower krijgt u een prachtig panorama over de hele stad... De mogelijkheden zijn legio!

11/ Melbourne (B, L)

Vandaag wordt u ingewijd in street art met een Engelstalige privégids. De zoektocht leidt u doorheen verborgen straatjes in het stadcentrum waar u heel wat muurschilderingen ontdekt. Ze worden tot de nieuwe symbolen van de stad gerekend. Het bezoek gebeurt te voet en met het openbaar vervoer.

12/ Melbourne – Wilsons Promontory (B)

Pick-up huurwagen in Melbourne. U vertrekt richting Wilsons Promontory, een van de mooiste nationale parken van Australië. Onderweg kunt u halt houden aan het vogelreservaat van Bald Hill en het Cape Liptrap Coastal Park. Eenmaal in Wilsons Promontory kunt u kiezen uit heel wat wandelpaden.

13/ Wilsons Promontory (-)

Neem uw tijd om het Wilsons Promontory NP te verkennen! U observeert er de iconische dieren van Australië die in de beschermde omgeving in alle vrijheid bewegen en u vindt er prachtige uitkijkpunten. Neem best een picknick mee want het park heeft weinig infrastructuur ter beschikking.

14/ Wilsons Promontory – Flinders (-)

U zet koers naar het schiereiland Mornington met zijn gevarieerde landschappen. U kunt er ook de vuurtoren van Cape Schanck gaan bewonderen en als u genoeg tijd heeft, kunt u de mooie kustweg inslaan van Portsea tot Mornington.

15/ Flinders – Cape Otway (B)

Met de ferry in Sorrento, op het schiereiland Mornington, bereikt u in ongeveer 45 minuten Queenscliff. Dit ligt dicht bij het startpunt van de Great Ocean Road met zijn grillige kustlijn en ongelofelijke uitkijkpunten. U brengt de nacht door in de cottage bij de vuurtoren van Cape Otway Lightstation. Gegarandeerd een stap terug in de tijd!

16/ Cape Otway (B)

U rijdt het Cape Otway National Park uit en vervolgt uw tocht op de Great Ocean Road. Reken maar op vele mooie vergezichten en ontmoetingen.

17/ Cape Otway – Melbourne – Terugvlucht (B)

Vrije tijd om verder te genieten van de unieke omgeving van het Cape Otway National Park. Daarna rijdt u gezwind terug naar Melbourne via de Princes Highway. Zo bereikt u de hoofdstad van Victoria in ongeveer drie uur. Drop-off van de huurwagen in de luchthaven van Melbourne.

18/ Aankomst

Plaatsen Comfort charme
Fremantle (2n) Hougoumont Hotel
Geraldton (1n) Waldorf Geraldton Serviced Apartments
Denham (2n) On the Deck @ Shark Bay
Kalbarri (2n) Gecko Lodge Bed & Breakfast
Cervantes (1n) Amble Inn B&B
Melbourne (2n) Alto on Bourke
Wilsons Promontory (2n) Buln Buln Cabins
Flinders (1n) Flinders Hotel
Cape Otway (2n) Cape Otway Lightstation
Prijs Per Persoon Comfort charme

Basis 2 reizigers

Toeslag single
01/09/24 – 31/05/24 € 5.690 € 1.960