Wie is Wie

RECHTSTREEKS ONAFHANKELIJK REISADVIES BIJ DE REISPROFESSIONALS

Samen al meer dan 20 jaar zijn we gepassioneerd actief in de reissector en gespecialiseerd in unieke beleefvakanties op maat voor individuele reizen en groepsreizen.  Onze klanten zij voornamelijk reizigers die meer willen dan een “standaard” vakantie uit een reisbrochure of een aanbod via het internet.

Deze “andere” manier van aanpak bij beleefvakantie start al bij aanvang van uw droomvakantie. Wij maken namelijk tijd voor u en luisteren naar uw wensen. Voor groepen en bedrijven komen wij ook bij u indien mogelijk ter plaatse.

Beleefvakantie.be stelt de reiziger zijn of haar unieke belevenis tijdens de reis centraal. Onze opdracht bij beleefvakantie.be is samen een unieke beleefvakantie voor te stellen op maat en binnen uw passend budget.

Het internet is een prachtig medium voor het verzamelen van reisinformatie, maar wij zijn ervan overtuigd dat een geslaagde en onvergetelijke reis in eerste plaats vakkundig dient georganiseerd te zijn. “Reizen is een hobby, ze organiseren een vak”.

De toegevoegde waarde bij beleefvakantie.be is zonder meerprijs, u een eerlijk en onafhankelijk advies te bezorgen bij het uitwerken van uw vakantie aan een scherpe prijs. Ook tijdens en na uw vakantie staan wij steeds tot uw dienst bij vragen of eventuele problemen.

Service is voor ons geen loos begrip maar een must bij onze dienstverlening.

Nathalie en Wim

Nathalie Wittebolle
Nathalie is sinds 1997 zaakvoerder bij Parmentier Travel Izegem en heeft zich gespecialiseerd in individuele à la carte reizen en maatwerk voor groepen.

Bij het verzorgen van alle zakenreizen en incentives is zij het aanspreekpunt bij beleefvakantie.be. Nathalie studeerde toerisme en specialiseerde zich in de luchtvaart te Nashville (USA).

Van 2009 tot 2016 doceerde Nathalie toeristisch product in het eerste en tweede jaar reisbureau-uitbater te Roeselare bij Syntra West.

Mijn favoriete bestemmingen zijn Italië, Azië  en de USA.  Jaarlijks probeer ik een vijftal nieuwe bestemmingen te ontdekken naast de studiereizen. Zowel mijn echtgenoot als ikzelf zijn gebeten door de reismicrobe. Door onze reiservaring en de vele hotelbezoeken kunnen we perfect een passend voorstel op maat aanbieden.

nathalie wittebolle zaakvoerder parmentier travel

Wim Verscheure
Wim is sinds 1996 zaakvoerder bij Parmentier Travel Izegem. Voor cruises, zeilvakanties en luxe vakanties bent u bij Wim aan het juiste adres. Wim volgde management als opleiding en studeerde toerisme, reisbureau-uitbater in avondonderwijs.

Naast beleefvakantie.be en Parmentier Travel is Wim nog actief in de reisindustrie als B2B-technologie consulent voor reiskantoren en touroperators.

Van 2008 tot 2016 doceerde Wim cruises en luchtvaart in de opleiding reisbureau-uitbater te Roeselare bij Syntra West.

Bij een bezoek aan Afrika spreekt dit continent me telkens opnieuw nog tot elke verbeelding. Als cruise specialist bezocht ik een 45 tal cruise schepen en probeer er toch minstens één cruise per jaar mee te varen. Net zoals mijn collega, heb ik een zwak voor Italië en de Middellandse zee.

wim verscheure travel consultant

Meer info?