Wie is Wie

RECHTSTREEKS ONAFHANKELIJK REISADVIES BIJ DE REISPROFESSIONALS

Samen al meer dan 20 jaar zijn we gepassioneerd actief in de reissector en gespecialiseerd in unieke beleefvakanties op maat voor individuele reizen en groepsreizen.  Onze klanten zij voornamelijk reizigers die meer willen dan een “standaard” vakantie uit een reisbrochure of een aanbod via het internet.

Deze “andere” manier van aanpak bij Beleefvakantie start al bij aanvang van uw droomvakantie. Wij maken namelijk tijd voor u en luisteren naar uw wensen. Voor groepen en bedrijven komen wij ook bij u indien mogelijk ter plaatse.

Beleefvakantie stelt de reiziger zijn of haar unieke belevenis tijdens de reis centraal. Onze opdracht is samen een unieke beleefreis voor te stellen op maat en binnen uw passend budget.

Het internet is een prachtig medium voor het verzamelen van reisinformatie, maar wij zijn ervan overtuigd dat een geslaagde en onvergetelijke reis in eerste plaats vakkundig dient georganiseerd te zijn. “Reizen is een hobby, ze organiseren een vak”.

De toegevoegde waarde bij Beleefvakantie is zonder meerprijs, u een eerlijk en onafhankelijk advies te bezorgen bij het uitwerken van uw vakantie aan een scherpe prijs. Ook tijdens en na uw vakantie staan wij steeds tot uw dienst bij vragen of eventuele problemen.

Service is voor ons geen loos begrip maar een must bij onze dienstverlening.

Nathalie en Wim

Nathalie Wittebolle
Nathalie is sinds 1997 zaakvoerder bij Parmentier Travel Izegem en heeft zich gespecialiseerd in individuele à la carte reizen en maatwerk voor groepen.

Bij het verzorgen van alle zakenreizen en incentives is zij het aanspreekpunt bij beleefvakantie.be. Nathalie studeerde toerisme en specialiseerde zich in de luchtvaart te Nashville (USA).

Van 2009 tot 2016 doceerde Nathalie toeristisch product in het eerste en tweede jaar reisbureau-uitbater te Roeselare bij Syntra West.

Mijn favoriete bestemmingen zijn Italië, Azië  en de USA.  Jaarlijks probeer ik een vijftal nieuwe bestemmingen te ontdekken naast de studiereizen. Zowel mijn echtgenoot als ikzelf zijn gebeten door de reismicrobe. Door onze reiservaring en de vele hotelbezoeken kunnen we perfect een passend voorstel op maat aanbieden.

nathalie wittebolle zaakvoerder parmentier travel

Wim Verscheure
Wim is sinds 1997 zaakvoerder bij Parmentier Travel Izegem en heeft zich gespecialiseerd in Afrika, cruises en huwelijken in het buitenland. Zelf zijn we wettelijk getrouwd op Mauritius.

Wim studeerde management en avondonderwijs Toerisme.

Van 2010 tot 2016 doceerde Wim cruises en toeristische informatica in het eerste en tweede jaar reisbureau-uitbater te Roeselare bij Syntra West. Van 2006 tot 2010 was Wim lid van de examencommissie.

Mijn favoriete bestemmingen zijn Italië, Afrika en Latijns Amerika.  Jaarlijks probeer ik heel wat nieuwe bestemmingen te ontdekken naast de studiereizen. Zowel mijn echtgenote als ikzelf zijn gebeten door de reismicrobe. 

wim verscheure travel consultant

Meer info?