MS Europa 2 opnieuw de best cruise yacht ter wereld

MS Europa 2 van rederij Hapag Lloyd, cruisen in stijl op 6 sterren niveau

Bij de lancering van het cruiseschip MS Europa II waren wij er als de kippen bij om dit fantastische schip te onderwerpen aan en inspectie. Het luxueuze schip van de Duitse rederij Hapag Lloyd is het nieuwste schip en is net zoals zijn voorganger ongetwijfeld opnieuw het beste schip ter wereld. Met een vijf sterren plus rating door Berlitz voldoet dit cruise schip aan de hoogste verwachtingen.

De Ms Europa 2 van Hapag Lloyd telt 251 suites, met een capaciteit van 516 passagiers. Voor ongeveer elke gast is er een bemanningslid voorzien. Het cruise schip is volledig tweetalig Engels Duits.

De Europa II straalt vooral luxe en comfort uit, waarbij een persoonlijke service, top gastronomie en tal van wellness faciliteiten centraal staan. Door een beperkt aantal passagiers is er bovendien plaats voor ruime suites. Zo heeft de grootste hut een oppervlakte van 99 vierkante meter. Verder bevat de Europa II verschillende restaurants en bars, maar ook onder meer een sigarenbar, een pianobar, een fitness en spa en een golfsimulator.

De MS Europa II zal voornamelijk wereld cruises aanbieden en concentreert zich op regio’s als de Middellandse Zee, het Arabisch Schiereiland en Azië.

Voor dit jaar biedt Beleefvakantie.be alvast een extra korting ter waarde van 250 of 500 euro extra aan naargelang de gekozen kajuit. Voor meer info en reservatie kan u steeds terecht bij beleefvakantie.be