Waar uw reis of vakantie boeken in Izegem? Reisbureau Parmentier travel

 

Als reisbureau in de regio Izegem, Kortrijk en Roeselare organiseren wij sinds meer dan 25 jaar unieke beleefreizen en vakanties op maat.

Reserveer uw droom reis op maat bij Beleefvakantie by Parmentier Travel uw reiskantoor uit Izegem

Bent u op zoek naar een droomvakantie volledig volgens uw wensen en budget dan bent u bij reisbureau Parmentier Travel uit Izegem aan het juiste adres. Als maatwerk specialist voor huwelijksreizen en trouwen in het buitenland zijn we over gans België actief onder de merknaam Honeymoonvakantie.be.

Wenst u wettelijk of ceremonieel te trouwen in het buitenland of bent u op zoek naar een huwelijksreis op maat, dan maken wij graag wat tijd om uw droomreis werkelijkheid te maken. Kom langs naar ons reisbureau te Izegem of maak online een meeting via Teams of Zoom.

Voor alle rondreizen binnen Europa of Wereldwijd stellen wij uw reis op maat volledig samen. Op onze website van Beleefvakantie.be vindt u alvast een overzicht van enkele van onze vakanties en reizen op maat. Reserveer uw reis zorgeloos bij uw reisbureau uit Izegem.

Bij Beleefvakantie boekt u zonder zorgen uw reis. Wij zijn lid van Avitour en de VVR. Bij calamiteiten of faling zijn wij verzekerd bij Amlin zodoende u nooit voor verrassingen komt te staan.

In ons reisbureau te Izegem organiseren wij vaak info avonden over cruises en diverse reisbestemmingen. Wenst u hiervan op de hoogte te blijven dan kunt u zich vrijblijvend inschrijven op onze nieuwsbrief.

Waarom boeken via ons reisbureau te Izegem?

Hieronder vindt u enkele voordelen voor het boeken bij een reisbureau.

Boeken via Beleefvakantie of Honeymoon vakantie, uw reisbureau uit Izegem is u laten ontzorgen.

Eerst en vooral het persoonlijk contact waarop u altijd kunt terugvallen zowel tijdens de reservatie of op reisbestemming ter plaatse. Wij staan altijd klaar ten dienste van de klant. Bij ons zit u géén uren op de wachtlijn voor een omboeking of wijziging. Wij denken ook aan alle details zoals onder andere de inreis voorwaarden en andere verplichtingen die van u verwacht worden als reiziger.

Het bespaart u ook veel opzoektijd en vergelijk. Bij ons in het reisbureau te Izegem, krijgt u onmiddellijk een totaal overzicht van de vakantiemogelijkheden die bij uw wensen passen. Wij filteren volgens uw budget en voorkeuren de bestemmingen en hotels en bieden u een persoonlijk reisvoorstel op maat.

Wij kennen de bestemmingen door en door en zijn er meestal al zelf op prospectie geweest. Hierdoor kunnen wij het maximale uit uw droomvakantie halen. Met onder andere tips over niet te missen excursies en leuke restaurants  of bars bereiden wij uw vakantie tot in de puntjes voor.

Zijn er tijdens de vakantie alsnog klachten wegens een overboeking van de luchtvaartmaatschappij of voldeed het hotel niet volgens de reservatie, dan gaan wij voor u aan de slag zonder dat u zelf rechtstreeks dient contact op te nemen voor de afhandeling van uw klacht.

Reserveren via ons reiskantoor te Izegem is niet duurder dan een reservatie via het internet. Wij werken rechtstreeks met lokale agenten en touroperators die door hun volume afname van kamers en diensten of door een aankoopstrategie veel lagere prijzen kunnen hanteren dan u als klant tarieven krijgt voor een éénmalige boeking.

Zo wie zo is uw reis altijd verzekerd tegen faling of financieel onvermogen bij het boeken van uw pakketreis via ons Reisburo te Izegem. Reserveert u zelf uw reis dan loopt u het risico bij faling van het hotel of de lokale dienstverlener uw geld mis te lopen. Reserveert u uw pakketreis bij ons, dan bent u automatisch verzekerd hiervoor.

Denk bijvoorbeeld aan het faillissement van de touroperators Thomas Cook of Exclusive Destinations. Waar moet u beginnen indien u toen uw reis zelf of rechtstreeks had gereserveerd?

Ook tijdens de corona periode stelde ons reisbureau te Izegem zich flexibel op naar omboeking of terugbetaling. Deze zekerheid is een absolute meerwaarde in deze turbulente tijden zoals de onder andere de stakingen van veel luchtvaartmaatschappijen in de zomer 2022.

Lukt het u moeilijk om langs te komen naar ons reiskantoor te Izegem tijdens de kantooruren, géén probleem ook na de kantooruren of op zaterdag maken we graag wat tijd voor u vrij.

Kortom online boeken via onze websites Beleefvakantie, Honeymoonvakantie.be of in ons reisbureau te Izegem brengen alleen maar voordelen met zich mee.

Maak gauw uw afspraak, we verwelkomen u graag en helpen u verder bij het uitwerken van uw droom reis op maat.