Unieke individuele rondreis in Frans Polynesië met Beleefvakantie

Ontdek Frans Polynesië tijdens een unieke beleefreis met verblijf in authentieke gastenverblijven, kom in contact met de lokale bevolking en geniet van de prachtige witte zandstranden. Met Beleefvakantie tonen wij Frans Polynesië van een andere kant. Wenst u uw huwelijksbeloften te hernieuwen, of te huwen in Frans Polynesië, denk zeker ook eens aan deze prachtige exotische bestemming.

Unieke individuele rondreis in Frans Polynesië met Beleefvakantie

Ontdek Frans Polynesië tijdens een unieke beleefreis met verblijf in authentieke gastenverblijven, kom in contact met de lokale bevolking en geniet van de prachtige witte zandstranden. Met Beleefvakantie tonen wij Frans Polynesië van een andere kant. Wenst u uw huwelijksbeloften te hernieuwen, of te huwen in Frans Polynesië, denk zeker ook eens aan deze prachtige exotische bestemming.

1/ Vlucht naar Papeete

Vlucht naar Papeete via Los Angeles. Aankomst ‘s avond dezelfde dag. Onthaal en transfer naar het hotel.

2/ Papeete – Huahine (B)

Transfer naar de luchthaven en binnenvlucht naar Huahine. Onthaal en transfer naar uw verblijfplaats.
Huahine zal meteen uw hart veroveren. Op slechts 40 minuten vliegen van Tahiti betovert Huahine haar bezoekers met weelderige bossen, wilde natuur en pittoreske dorpjes. Het is een van de best bewaarde geheimen van Tahiti waar u kunt leven als de lokale inwoners. De diepe, kristalheldere lagune omringt de twee eilanden die samen Huahine vormen. Schitterende baaien en oogverblindend witte stranden maken het unieke plaatje af. Huahine bleef relatief gespaard van moderne ontwikkelingen en kon zo de tragere, rustige levensstijl van het oude Polynesië bewaren. Over het hele eiland verspreid bevinden zich slechts acht dorpjes en hun weinige inwoners onthalen bezoekers met grote vriendelijkheid. Het zal niet verbazen dat de lokale boeren hier dankzij de vruchtbare grond kunnen rekenen op een overvloedige oogst, vooral van vanille, meloenen en bananen.

3 - 4/ Huahine (B)

Huahine biedt heel wat activiteiten, zoals een bezoek aan de archeologische sites op het eiland, een vaartocht op de lagune ... Inbegrepen op dag 3: een vaartocht op de Poe-lagune en een lunch met de voeten in het water. Volledige dag. Overnachtingen in het pension.

5/ Huahine – Raiatea (B)

Transfer naar de luchthaven en binnenvlucht naar Raiatea. Transfer met wagen (1uur30) naar het hotel. Vrije dag, in te vullen naar wens. Overnachting in het hotel.
De echte hartslag van Tahiti en zijn eilanden voelt u op het heiligdom van de Taputapuatea Marae. Op deze exacte plek begon de verspreiding van de Polynesiërs over de hele Stille Oceaan. Nadat de zeevaarders gezegend werden tijdens heilige ceremonieën en vieringen kozen ze met hun traditionele prauwen het ruime sop, klaar om de wereld te veroveren. Ze raakten tot in Hawaï in het noorden en Nieuw-Zeeland in het zuiden. Raiatea, dat “verre hemel” en “lucht met het zachte licht” betekent, werd oorspronkelijk “Havai’i” genoemd en werd beschouwd als de bakermat van de oude Polynesiërs. Het is het meest heilige eiland van de regio en de bergen reiken er met hun groene flanken tot in de wolken, van waaruit de beroemde Temehani-berg oprijst.
De transfer naar het hotel is meteen een echte trip in het midden van de natuur en de eigenaars vertellen u trots over de trekpleisters van hun eiland.

6 - 7/ Raiatea (B)

Vrij in te vullen dag met uitzondering van de excursie, inclusief een boottocht in Tupuna, de Faaroa-rivier en het heiligdom Marae Taputapuatea (halve dag). Overnachtingen in het hotel.
Warm onthaal, uitzonderlijke rust, ideaal gelegen om het wilde zuiden van Raiatea te ontdekken en tegenover een vogeleiland.

8/ Raiatea – Taha’a (B)

Transfer per boot naar uw charmehotel op het eiland Taha'a. Vrije dag, in te vullen naar wens. Overnachting in het hotel.
Het leven kabbelt kalm verder op Taha’a. Dit stille eiland troont u mee op het traditionele en rustige levensritme van de Tahitianen. De schone eenvoud van het eiland in bloemvorm weerspiegelt zich in de minuscule eilandjes met hun heldere stranden met hagelwit, fijn zand. De geur van vanille wordt aangevoerd door de wind die langs de vele vanilleboerderijen passeert en de zachte aroma’s meevoert tot aan de oceaan. De subtiele geur voedt er als het ware het zeeschuim waardoor je op zee al weet dat het eiland in aantocht is, nog voor je het silhouet echt ziet opdoemen.

9 & 10/Taha’a (B)

Vrije dagen. Het hotel organiseert heel wat excursies op het hoofdeiland Taha’a en op Raiatea: duiken, cruises, bezoek aan een vanilleboerderij en een parelkwekerij, bezoek aan het dorp Uturoa in Raiatea, de archeologische sites van Raiatea, …

11/ Taha’a – Tahiti – Terugvlucht (B)

Transfer per boot naar de luchthaven van Raiatea en binnenvlucht naar Tahiti. Bij aankomst transfer naar de luchthaven van Papeete. Terugvlucht in de avond. Overnachting aan boord.

12/ Terugvlucht

13/ Aankomst

PlaatsenOvernachtingen standaard

(Hotels, lodges en pensions 3*)

Overnachtingen charme

(Hotels, lodges en pensions 4*)

Papeete (1n)Hotel Tahiti NuiHotel Manava Suite Resort Tahiti
Huahine (3n)Pension Fare MaevaHotel Le Mahana
Raiatea (3n)Raiatea LodgeHotel Opoa Beach
Taha’a (3n)Pension HibiscusPension La Pirogue
Prijs Per PersoonCategorie StandaardCategorie Charme
2 volwassenenToeslag single2 volwassenenToeslag single
01/09/19 – 30/11/19 en 20/12/19 – 12/01/20€ 4.420€ 495€ 5.860€ 1.440
1/12/2019 – 19/12/2019 en 13/01/2020 – 31/05/2020€ 4.090€ 495€ 5.385€ 1.300