Ontdek deze unieke Nieuw Zeeland reis op maat met huurwagen op eigen tempo.

Met Beleefvakantie bieden wij ook reizen naar Nieuw Zeeland aan voor gans het gezin met de kinderen.  Dagelijks bieden wij individuele reizen naar Nieuw Zeeland aan met huurwagen of motorhome. Uw vakantie op maat in Nieuw Zeeland wordt tot in de puntjes voorbereid en steeds met net dat tikkeltje meer. Rondreizen op maat naar Nieuw Zeeland zijn mogelijk met dagelijkse vertrekken.

Ontdek deze unieke Nieuw Zeeland reis op maat met huurwagen op eigen tempo.

Met Beleefvakantie bieden wij ook reizen naar Nieuw Zeeland aan voor gans het gezin met de kinderen.  Dagelijks bieden wij individuele reizen naar Nieuw Zeeland aan met huurwagen of motorhome. Uw vakantie op maat in Nieuw Zeeland wordt tot in de puntjes voorbereid en steeds met net dat tikkeltje meer. Rondreizen op maat naar Nieuw Zeeland zijn mogelijk met dagelijkse vertrekken.

1& 2/ Vlucht naar Auckland

3/ Auckland

Privétransfer naar uw hotel. Auckland heeft veel te bieden. Beschouw de stad dan ook niet louter als uw aankomst- of vertrekpunt.

4/ Auckland – Mangawhai (B)

Pik de huurwagen op en rij naar het extreme noorden van Nieuw-Zeeland. U doorkruist Warkworth, Wellsford en Te Hana. U kan er het interessante Te Hana Te Ao Marama, cultureel centrum van de Maori’s, bezoeken. Verderop naar Mangawhai, een klein stukje paradijs aan de Pacific.

5/ Mangawhai (B)

Vrije dag om de regio te ontdekken. Ga zeker naar de duinen voor een prachtige wandeling door een beschermd gebied met heel wat vogelsoorten.

6/ Mangawhai (B)

Vrije dag. Een aanrader is de prachtige route van Mangwhai Heads naar Waipu. Waipu is een gezellig dorp gesticht door Schotten en bekend om zijn stranden, Highland Games en kleine cafeetjes, perfect voor een lunch!

7/ Mangawhai – Taupo (B)

Rij zuidelijk. Taupo is op het Noordereiland dé stad voor buitenactiviteiten: parachutespringen, bungeejumping, jetboats, warmwaterbronnen, de Huka Prawn Farm, de impressionante watervallen van Huka Falls, het geothermische landschap van Crater Of The Moon …

8/ Taupo (B)

Vrije dag om te genieten van al de activiteiten in Taupo.

9/ Taupo – Napier – Hastings (B)

Op weg naar Napier, een van de mooiste steden van het Noordereiland. Sinds de stad heropgebouwd werd in art-decostijl stap je er als het ware terug in de tijd. De regio wordt ook geroemd om haar prima wijnen en gastronomie. Mogelijkheid om de stad en regio per gids te bezoeken of met een classic car (info op aanvraag).

10/ Napier – Hastings (B)

Vrije dag om de regio te ontdekken. Niet te missen: het charmante dorpje van Havelock North, de panorama’s vanop de top van Te Mata, de kolonie jan-van-genten van Cape Kidnappers, de wijngaarden van Hawke’s Bay, …

11/ Napier – Martinborough (B)

Rij naar het Pukaha Mount Bruce, het centrum voor de bescherming van fauna en flora. U ontdekt het bos en verschillende inheemse vogelsoorten zoals de kiwi. Martinborough is een schattig, mooi dorpje in het midden van de wijngaarden. Het is de favoriete bestemming voor de inwoners van Wellington. Wijnliefhebbers komen hier volop aan hun trekken in de ongeveer 35 wijndomeinen.

12/ Martinborough – Wellington (B)

Een korte rit naar Featherson om zo in hartje Wellington te geraken. Wellington werd uitgeroepen tot ‘de meest aangename kleine hoofdstad ter wereld’! Niet te missen is de kabelbaan voor een adembenemend uitzicht over de stad en de oceaan! Van daaruit gaat u naar beneden naar de botanische tuinen voordat u het bohemien district van Cuba Street verkent. Drop-off van de huurwagen.

13/ Wellington – Queenstown (B)

Vrije transfer voor uw vlucht naar Queenstown. In de namiddag panoramische vlucht in een klein vliegtuigje naar Milford Sound en een 2 uur durende cruise tussen de fjorden. Daarna terugvlucht naar Queenstown.

14/ Queenstown (B)

Queenstown ontstond in 1860 tijdens de gold rush maar is vandaag vooral gekend als de wereldhoofdstad voor extreme buitenactiviteiten. Vrije dag. Niet te missen: het stoomschip TSS Earnslaw, het Skyline-complex, de Onsen-warmwaterbaden.

15/ Queenstown (B)

Pik de huurwagen in de voormiddag op. Rest van de dag vrij om de omgeving verder te verkennen.

16/ Queenstown - Mount Cook Village - Lake Pukaki (B)

Rijd naar Omarama, bekend om zijn kleikliffen, en Twizel via Cromwell. U rijdt langs het spectaculaire Lake Pukaki voor u aankomt in Mount Cook Village Mount Cook is met zijn 3754 meter de hoogste top van Nieuw-Zeeland. Check-in in uw lodge, prachtig gelegen aan de oevers van Lake Pukaki.

17/ Mount Cook Village – Akaroa (B)

Vertrek naar Akaroa, een dorp gesticht door Franse walvisvaarders aan de Pacific! Bij goed weer raden wij de "Tourist Drive" aan, een weg met magische uitzichten op Akaroa.

18/ Akaroa (B)

Vrije dag om de regio te ontdekken: Banks Peninsula, zwemmen met de lieve Hector-dolfijnen, de pinguïns van Flea Bay observeren, …

19/ Akaroa – Christchurch (B)

Op weg naar Christchurch, de grootste stad van het Zuidereiland die ook de Tuinstad wordt genoemd. U ontdekt de stad de rest van de dag.

20/ Christchurch – Terugvlucht (B)

Drop-off huurwagen in de luchthaven van Christchurch en terugvlucht

21/ Aankomst

PLAATSEN Overnachtingen charme superieur

(hotels en lodges 4* en 5*)

Auckland (1n) Hotel M SOCIAL
Mangawhai (3n) Te Arai Lodge
Taupo (2n) Acacia Cliffs Lodge
Hasting (2n) Breckenridge Lodge
Martinborough (1n) Peppers Parehua
Wellington (1n) Bolton Hotel
Queenstown (3n) The Spire Hotel
Lake Pukaki (1n) Lakestone Lodge
Akaroa (2n) Beaufort House Akaroa
Christchurch (1n) The Establishment
PRIJS vanaf/ PERSOON 2 volwassenen Toeslag single
01/09/2024 – 31/05/2025 €9350 €5965